Waarom GraphicALL?

  • Gratis telefonische helpdesk voor klanten
  • Hoog serviceniveau tegen scherpe prijzen
  • Eigen technische dienst
  • DE full colour printersspecialist in Benelux

Nieuws


Algemene leveringsvoorwaarden

Op alle overeenkomsten en leveringen zijn steeds van toepassing onze Algemene Leverings- en Betalingsvoorwaarden, die zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Breda onder nummer 20087803.

Download hier de voorwaarden:


GraphicALL systems versterkt wederom haar team

We zijn verheugd om te melden dat GraphicALL systems per Maart 2016 haar team wederom heeft uitgebreid met een nieuwe collega!

Corné Trommel komt vanaf nu ons bedrijf versterken, en zal zich fulltime bezighouden met zowel commerciële als technisch projecten.

Corné zit al meer dan 20 jaar in ons vak en heeft ervaring als account manager en ook als service manager. Als zodanig kent hij als geen ander de mogelijkheden, voordelen en beperkingen van printoplossingen op alle niveau’s.

Met de komst van Corné vergroten we opnieuw onze capaciteit, onze klantgerichtheid en versnellen we onze responsetijd.
Zo verwachten we het serviceniveau voor onze klanten nog verder te verhogen!


Nieuwe etikettering voedingsmiddelen

.

Op 13 December 2014 treedt EU verordening Nr. 1169/2011 in werking en moeten uw etiketten voor verpakte voedingsmiddelen voldoen aan de nieuwe regels.

Voornaamste wijziging  is de verplichte vermelding en presentatie van de product voedingswaarde. Daarnaast zijn er strikte regels opgesteld voor vermeldingen op de etiketten qua letterhoogte en opmaak. Deze wijzigingen stellen nieuwe eisen aan de gebruikte soft- en hardware voor uw etikettering. Data uniformiteit, flexibiliteit en integratie mogelijkheden van uw etiketteeroplossing zijn belangrijker dan ooit.

GraphicALL systems b.v. biedt u oplossingen die in de praktijk bewezen zijn, en u snel in staat stellen om te voldoen aan de nieuwe wetgeving. Etiketprinters met hoge afdrukresolutie drukken teksten en iconen duidelijk leesbaar af, en stellen u in staat uw etiketruimte optimaal te benutten.

Touchscreens en barcodescanners in uw productieomgeving voorkomen menselijke fouten en stellen u in staat al uw etiketdata te valideren en te archiveren voor track & trace doeleinden.

Onze labelsoftware biedt volledige vrijheid in de vormgeving van etiketten in combinatie met integratie mogelijkheden van product data uit uw ERP systemen. Met deze componenten realiseren wij  een etiketteer oplossing waarmee u met minimale inspanning en zo laag mogelijke kosten kunt voldoen aan de nieuwe eisen.


Niet gevonden wat u zoekt?
Door onze jarenlange ervaring met etiketteeroplossingen voor diverse klanten kunnen we u helpen met vakkundig en betrouwbaar advies.

Bel ons op 0165 - 349 480 of mail naar info@graphicALL.com.

Meer Informatie