Vragen? 0165 - 349 480 Snel en vakkundig advies
GraphicALL systems: één leverancier, altijd de juiste oplossing

Verhoog uw bedrijfscapaciteit met BarTender software

Recent hebben wij samen met BarTender een case gepubliceerd over het toepassen van de BarTender software bij één van onze klanten waardoor zij hun bedrijfscapaciteit hebben kunnen verhogen. Hiermee kunnen zij meegroeien met de groeiende markt van dierenvoeding door hun ingrediënten in grotere hoeveelheden én met een snellere levering te kunnen verwerken.
 

De uitdaging

De Nederlandse tak van Perstorp, die verantwoordelijk is voor het produceren van dierenvoeding, benaderde GraphicALL met de uitdaging om hun capaciteit uit te breiden.
Door de toegenomen vraag willen zij hun ingrediënten sneller én in grotere hoeveelheden laten bezorgen bij hun klanten. Om dit te bereiken is het belangrijk dat de etikettering gestandaardiseerd wordt. 

Het team heeft besloten dat er twee extra verpakkingslijnen dienen te komen om het capaciteitsprobleem op te lossen. Deze worden direct aangesloten op de mixers zodat er zo min mogelijk input nodig is van het productieteam en zij zich op ander werk kunnen richten. Dit vraagt dus om een gebruiksvriendelijke en efficiënte etiketteer oplossing.
 

De oplossing

Onze oplossing? Het proces automatiseren aan de hand van de juiste software zodat er efficiënter gewerkt kan worden en menselijke fouten worden voorkomen. Deze software, de BarTender’s Automation Edition, zorgt ervoor dat het afdrukken van etiketten volledig geautomatiseerd wordt. 

De software van BarTender is hier ideaal voor. Deze software is namelijk erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig in te stellen en te gebruiken waardoor wij Perstorp een oplossing voor hun probleem hebben kunnen bieden. 

De voordelen voor Perstorp:

  • Eenvoudig te gebruiken software
  • Gestandaardiseerde labels voor zowel de zakken met voeding als de pallets
  • Meegroei mogelijkheden bij eventuele uitbreiding van capaciteit

Bent u benieuwd naar de volledige case?

Lees verder

 

Wij kunnen u ook helpen met een etiketteer oplossing

Wie op zoek is naar zo’n gebruiksvriendelijke en efficiënte etiketteer oplossing is aan het goede adres bij GraphicALL. Als label- en software-integrator met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij al tal van bedrijven geholpen met het standaardiseren van etikettering in hun productieproces. Wilt u ook geholpen worden zodat u uw doelen kunt behalen?

Neem contact op
 

Verhoog uw bedrijfscapaciteit met BarTender software
Nieuws
Een van de trends waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen is Cloud software. Het is de manier om altijd en overal bij uw…
Nooit meer wachten op geprinte labels of de juiste hoeveelheid etiketten? Handmatig etiketten stapelen en bundelen is verleden…
GraphicALL groeit! In de eerste maanden van 2023 hebben we bij GraphicALL maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen.…
Duurzame partnerschappen en relaties staan aan de basis van een succesvol bedrijf. Om onze klanten te voorzien van de beste…
Klantbehoeftes blijven in ontwikkeling en zorgen voor een veranderende vraag. Het nauwkeurig en efficiënt aanbrengen van…

COMPLEET

één aanspreekpunt voor alle identificatie technologieën

KENNIS

perfecte oplossingen door hardware en software te combineren

FULL COLOR

meest uitgebreide assortiment full color etikettenprinters in Nederland

SERVICE

eigen technische dienst en helpdesk

GraphicALL systems werkt o.a. samen met:
AfiniaLabel-Logo-grey.jpg
arca.png
bartender.jpg
datalogic.jpg
logo-dpr-srl-grey.png
dtm-grey.jpg
epson_logo-grey.jpg
honeywell.jpg
Labelmate-logo-grey.jpg
Markem_Imaje_Logo_grey.jpg
Loftware_Nicelabel_Logo_Stacked.png
movilitas-zw.png
quicklabel.jpg
Royal_Brinkman_Logo_grey.jpg
Toshiba-Leading-Innovation-Logo-gray.png
Unitech_logo-grey.jpg
sato-grey.png
vipcolor_logo-grey.png
Zebra_grey.jpg
Gratis advies 

Heeft u vragen over het identificeren van uw producten ? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Contact

Moment geduld...
Zoek een product