Vragen? 0165 - 349 480 Snel en vakkundig advies
GraphicALL systems: één leverancier, altijd de juiste oplossing

Release Loftware NiceLabel 10.2

Na de lancering van NiceLabel software versie 10 in november, is de software recent geüpdatet. Het is nu onder andere mogelijk om labels te printen vanaf elk device dat beschikt over een internetconnectie! Hierover en over de andere belangrijke ontwikkelingen van NiceLabel 10.2 vertellen wij u meer in deze blog. 
 

De lancering van Loftware NiceLabel 10

Het lijkt nog niet zo lang geleden, maar het is alweer meer dan een jaar geleden dat Loftware versie 10 van zijn NiceLabel software lanceerde. In deze versie van de NiceLabel software werd het onder andere mogelijk om sneller te werken met een verbeterde Designer, werd de user-interface van het Control Center verbeterd én kwam er een cloud versie beschikbaar.
 

Lees meer over NiceLabel 10


De belangrijkste updates bij NiceLabel 10.2

Nu ruim een jaar later, is de software weer verder ontwikkeld en is NiceLabel 10.2 officieel in het leven geroepen. In deze update zijn weer hele mooie nieuwe functionaliteiten verwerkt, waaronder de volgende hoogtepunten:

 1. De ondersteuning van browser based label printing
  Dit is misschien wel één van de meest belangrijke ontwikkelingen voor onze branche: de ondersteuning van browser based label printing. Dit houdt namelijk in dat het niet meer nodig is om via een Windows computer te printen maar kan er eenvoudig worden geprint vanaf elk device die beschikt over een werkende internetverbinding.

  U heeft dus geen duur device meer nodig en kunt gewoon gebruik maken van een goedkopere android of iOS hardware. 
   
 2. Vernieuwing van het Document Storage gedeelte
  Naast dat het Document Storage gedeelte is voorzien van een moderne look and feel, zijn de functionaliteiten ook uitgebreid met onder andere:

  - Label previews en eigenschappen direct in Document Storage, zonder dat u het label hoeft te openen.
  - Drag en Drop van meerdere bestanden voor upload
  - Verbeterde weergave van statussen, revisies etc. van labels.
  - Vernieuwde weergave van versie verschillen binnen een label.
  - Overzicht van labels die wachten op een stap binnen het autorisatieproces.
  Aanpasbare user interface. 
   
 3. Ondersteuning voor Google sheets en Excel online spreadsheets
  Deze ontwikkeling maakt het voor (kleinere) bedrijven eenvoudig om data vanuit cloud gebaseerde spreadsheets binnen de NiceLabel software te gebruiken, zowel met NiceLabel on-premise als met NiceLabel Cloud.
   
 4. Vereenvoudiging van NiceLabel Cloud Essentials
  Een voorgedefinieerde autorisatie workflow zorgt ervoor dat NiceLabel Cloud Essentials wordt vereenvoudigd. Daarnaast krijgt deze versie de beschikking over NiceLabel Automation Easy waardoor de Cloud versie een goed alternatief is voor gebruikers van on-premise NiceLabel powerForms producten.


Welke NiceLabel versie past bij u?

De NiceLabel software van Loftware biedt voor elk bedrijf een passende versie zodat het gehele etiketteer proces kan worden gedigitaliseerd. Voor het eenvoudig ontwerpen en afdrukken van etiketten kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van Designer Express terwijl u voor een geavanceerde versie beter kunt kiezen voor bijvoorbeeld NiceLabel Cloud Business. 

Bent u benieuwd welke versie van NiceLabel het beste bij u past? Probeer dan onze keuzehulp!
 

Doe de test
 

Release Loftware NiceLabel 10.2
Nieuws
We begrijpen dat het een grote investering kan zijn om nieuwe print- en scan apparatuur aan te schaffen. Zeker als u het enkel…
Wilt u optimaal gebruik maken van onze geleverde software zonder dat u onnodige fouten maakt? Kies dan voor één van onze…
Een van de trends waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen is Cloud software. Het is de manier om altijd en overal bij uw…
Nooit meer wachten op geprinte labels of de juiste hoeveelheid etiketten? Handmatig etiketten stapelen en bundelen is verleden…
GraphicALL groeit! In de eerste maanden van 2023 hebben we bij GraphicALL maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen.…

COMPLEET

één aanspreekpunt voor alle identificatie technologieën

KENNIS

perfecte oplossingen door hardware en software te combineren

FULL COLOR

meest uitgebreide assortiment full color etikettenprinters in Nederland

SERVICE

eigen technische dienst en helpdesk

GraphicALL systems werkt o.a. samen met:
AfiniaLabel-Logo-grey.jpg
arca.png
bartender.jpg
datalogic.jpg
logo-dpr-srl-grey.png
dtm-grey.jpg
epson_logo-grey.jpg
honeywell.jpg
Labelmate-logo-grey.jpg
Markem_Imaje_Logo_grey.jpg
Loftware_Nicelabel_Logo_Stacked.png
movilitas-zw.png
quicklabel.jpg
Royal_Brinkman_Logo_grey.jpg
Toshiba-Leading-Innovation-Logo-gray.png
Unitech_logo-grey.jpg
sato-grey.png
vipcolor_logo-grey.png
Zebra_grey.jpg
Gratis advies 

Heeft u vragen over het identificeren van uw producten ? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Contact

Moment geduld...
Zoek een product