Vragen? 0165 - 349 480 Snel en vakkundig advies
GraphicALL systems: één leverancier, altijd de juiste oplossing

Pallets etiketteren met de Markem Imaje 2200

SSCC labels zijn noodzakelijk voor de in- en uitslag van labels in warehouses. Bent u hiervoor op zoek naar een compact en eenvoudig te bedienen systeem? Met de Markem Imaje 2200 kunt u op een snelle manier pallets etiketteren met deze zogenoemde SSCC labels: tot wel 120 pallets per uur!  

Pallet etikettering met een print- en etiketteersysteem

Met een pallet print- en etiketteersysteem kunt u pallets op een systematische en efficiënte manier voorzien van SSCC etiketten. De labels dienen barcodes te bevatten die voldoen aan strenge kwaliteitsrichtlijnen zoals een niveau A en B van de ANSI-norm, goed leesbaar zijn én ook bestendig zijn tijdens transport.

Over de Markem Imaje 2200 pallet applicator

De Markem Imaje 2200 pallet applicator is een compact, zeer robuust en eenvoudig te bedienen etiketteersysteem waarmee u tot wel 120 pallets per uur van één of twee labels kunt voorzien. 

Het systeem kenmerkt zich door haar hoge betrouwbaarheid, efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid en is daarnaast uitermate geschikt voor intensief gebruik. Daarnaast is het systeem ook erg milieuvriendelijk: het is voor 85% recycleerbaar, heeft een stroomverbruik van minder dan 60 watt bij maximale snelheid én de printkoppen hebben een lange levensduur. 

Bekijk de Markem Imaje 2200

Markem Imaje 2200

Een hoge precisie zorgt voor goede printprestaties

Het systeem staat ook wel bekend om zijn precisie: de robuuste zwaaiarm is veilig en precies en de barcodelezer garandeert 100% leesbare barcodes op al uw pallets. Deze barcodelezer is optioneel maar zorgt wel voor de volledige garantie van leesbare barcodes.

Daarnaast voldoen de barcodes ook aan niveau A en B van de ANSI-norm. Zowel op hoge als lage print- en labelingsnelheden.

Apparatuur kopen voor het etiketteren van uw pallets?

De Markem Imaje 2200 is een uitermate geschikt etiketteersysteem voor de etikettering van pallets in grote of kleine hoeveelheden. Met het koppelen van CoLOS software wordt de integriteit van productgegevens, centraal databeheer en een goede verbinding met de database van het bedrijf gegarandeerd. 

Neem contact op

Pallets systematisch etiketteren met de Markem Imaje 2200
Nieuws
Een van de trends waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen is Cloud software. Het is de manier om altijd en overal bij uw…
Nooit meer wachten op geprinte labels of de juiste hoeveelheid etiketten? Handmatig etiketten stapelen en bundelen is verleden…
GraphicALL groeit! In de eerste maanden van 2023 hebben we bij GraphicALL maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen.…
Duurzame partnerschappen en relaties staan aan de basis van een succesvol bedrijf. Om onze klanten te voorzien van de beste…
Klantbehoeftes blijven in ontwikkeling en zorgen voor een veranderende vraag. Het nauwkeurig en efficiënt aanbrengen van…

COMPLEET

één aanspreekpunt voor alle identificatie technologieën

KENNIS

perfecte oplossingen door hardware en software te combineren

FULL COLOR

meest uitgebreide assortiment full color etikettenprinters in Nederland

SERVICE

eigen technische dienst en helpdesk

GraphicALL systems werkt o.a. samen met:
AfiniaLabel-Logo-grey.jpg
arca.png
bartender.jpg
datalogic.jpg
logo-dpr-srl-grey.png
dtm-grey.jpg
epson_logo-grey.jpg
honeywell.jpg
Labelmate-logo-grey.jpg
Markem_Imaje_Logo_grey.jpg
Loftware_Nicelabel_Logo_Stacked.png
movilitas-zw.png
quicklabel.jpg
Royal_Brinkman_Logo_grey.jpg
Toshiba-Leading-Innovation-Logo-gray.png
Unitech_logo-grey.jpg
sato-grey.png
vipcolor_logo-grey.png
Zebra_grey.jpg
Gratis advies 

Heeft u vragen over het identificeren van uw producten ? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Contact

Moment geduld...
Zoek een product