Vragen? 0165 - 349 480 Snel en vakkundig advies
GraphicALL systems: één leverancier, altijd de juiste oplossing

Nieuw: Markem Imaje 9750

Klantbehoeftes blijven in ontwikkeling en zorgen voor een veranderende vraag. Het nauwkeurig en efficiënt aanbrengen van digitale codes is dus niet het doel, maar slechts het begin. De Markem Imaje 9750 is de nieuwe generatie codeersystemen en raakt met zijn nieuwe, baanbrekende technieken de juiste snaar.
 

Markem Imaje 9750

De Markem Imaje 9750 met nieuwe, baanbrekende technieken is het resultaat van de ruim 40 jaar ervaring die Markem Imaje heeft met het bouwen van betrouwbare inkjetprinters. Deze printer kenmerkt zich door de modulaire opbouw, Intelli’Swap, waardoor onderhoud makkelijker en voordeliger wordt. 

De Markem Imaje 9750 biedt u:

  • Technologische vernieuwingen gebaseerd op beproefde industriële processen voor maximale uptime en minder onderhoud
  • Baanbrekend ontwerp met een vereenvoudigde UI en modulaire componenten voor eenvoudige bediening, onderhoud of herstelling.
  • Duidelijke, gepersonaliseerde, traceerbare codes die voldoen aan de groeiende vraag van klanten naar zichtbaarheid in de toeleveringsketen.

(Markem Imaje)

Meer weten over de voordelen en print specificaties van deze printer?

Bekijk Markem Imaje 9750


Intelli’Design voor minder uitstoot en meer duurzaamheid

Duurzaamheid komt steeds hoger in het vaandel te staan. Zowel tijdens productieprocessen als in het dagelijks leven is het een thema die niet meer vergeten mag worden. De nieuwste technieken van de Markem Imaje 9750 zorgen niet alleen voor een moderner en gebruiksvriendelijk systeem, maar ook voor meer duurzaamheid. 

Het Intelli’Design zorgt namelijk voor minder uitstoot van vluchtige stoffen en meer duurzaamheid. Het Intelli’Design-proces en een portfolio van zorgvuldig ontwikkelde inktformules helpen het verbruik en de uitstoot van vluchtige organische stoffen te reduceren met 50% terwijl de veiligheid en het welzijn worden verbeterd. 
 

Over Markem Imaje

Markem Imaje verbindt producten en beschermt merken via intelligente identificatie, traceerbaarheid en oplossingen voor consumentenbetrokkenheid. Wereldwijd maken zij meer dan 50.000 klanten blij met een uitgebreid assortiment markerings- en coderingssystemen in de sector geïntegreerd met de meest betrouwbare software. 

GraphicALL is al jaren leverancier van Markem Imaje printers. In ons productaanbod vindt u onder andere Klein Karakter Inktjet, Groot Karakter Inktjet en Hoge Resolutie Inktjet codeersystemen van Markem Imaje. 

Wilt u meer informatie over de Markem Imaje 9750 of over één van de andere Markem Imaje oplossingen in ons assortiment? Neem dan vrijblijvend contact op met onze productadviseur.

 

Neem contact op
 

Nieuw: Codeersysteem Markem Imaje 9750
Nieuws
Een van de trends waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen is Cloud software. Het is de manier om altijd en overal bij uw…
Nooit meer wachten op geprinte labels of de juiste hoeveelheid etiketten? Handmatig etiketten stapelen en bundelen is verleden…
GraphicALL groeit! In de eerste maanden van 2023 hebben we bij GraphicALL maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen.…
Duurzame partnerschappen en relaties staan aan de basis van een succesvol bedrijf. Om onze klanten te voorzien van de beste…
Klantbehoeftes blijven in ontwikkeling en zorgen voor een veranderende vraag. Het nauwkeurig en efficiënt aanbrengen van…

COMPLEET

één aanspreekpunt voor alle identificatie technologieën

KENNIS

perfecte oplossingen door hardware en software te combineren

FULL COLOR

meest uitgebreide assortiment full color etikettenprinters in Nederland

SERVICE

eigen technische dienst en helpdesk

GraphicALL systems werkt o.a. samen met:
AfiniaLabel-Logo-grey.jpg
arca.png
bartender.jpg
datalogic.jpg
logo-dpr-srl-grey.png
dtm-grey.jpg
epson_logo-grey.jpg
honeywell.jpg
Labelmate-logo-grey.jpg
Markem_Imaje_Logo_grey.jpg
Loftware_Nicelabel_Logo_Stacked.png
movilitas-zw.png
quicklabel.jpg
Royal_Brinkman_Logo_grey.jpg
Toshiba-Leading-Innovation-Logo-gray.png
Unitech_logo-grey.jpg
sato-grey.png
vipcolor_logo-grey.png
Zebra_grey.jpg
Gratis advies 

Heeft u vragen over het identificeren van uw producten ? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Contact

Moment geduld...
Zoek een product