Vragen? 0165 - 349 480 Snel en vakkundig advies
GraphicALL systems: één leverancier, altijd de juiste oplossing

NiceLabel software versie 10 nu beschikbaar

In november 2021 heeft Loftware zijn nieuwste versie NiceLabel software uitgebracht. NiceLabel versie 10 zit vol met nieuwe functies, verbeteringen en nóg meer gebruikersgemak dan voorheen. Deze functionaliteiten maken dat NiceLabel versie 10 het beste labelpakket is van dit moment.

Wat is Loftware NiceLabel?

NiceLabel is label software van Loftware waar zowel beginners als professionals hun eigen labels mee kunnen aanpassen. De software digitaliseert het complete etiketteerproces binnen uw organisatie en verandert verborgen kosten in zichtbare besparingen.

Lees meer over NiceLabel software

Loftware NiceLabel 10

Versie 10 is de nieuwste versie van Loftware NiceLabel en bevat diverse verbeteringen waardoor u efficiënter kunt werken. Deze zijn onder andere:

 • U kunt sneller werken met een verbeterde Designer.
  De Designer is verbeterd waardoor je eenvoudiger en sneller kunt werken met de nieuwste software van Loftware NiceLabel.  
   
 • De user-interface van het Control Center is verbeterd.
  Het Control Center heeft een flinke redesign gekregen waardoor u als gebruiker sneller over waardevolle informatie beschikt. Daarnaast is ook het dashboard verbeterd waardoor u in één oogopslag een beeld krijgt van de belangrijkste activiteiten.
   
 • Nieuw: printer en printerdriver beheer in Control Center.
  Het beheer van afdrukapparaten wordt vereenvoudigt doordat u vanaf een afstand printerstuurprogramma's kunt installeren en updaten, machtigingen kunt verlenen en instellingen kunt wijzigen. 

  Beschikbaar in Loftware NiceLabel LMS Enterprise, Loftware NiceLabel Cloud Business en Loftware NiceLabel Cloud Compliance.
   
 • Er is een Cloud versie beschikbaar.
  De komst van de Cloud versie zorgt ervoor dat u rechtstreeks vanaf uw cloud-based bedrijfsapplicaties kunt afdrukken naar uw cloud-based printer zonder dat u printerstuurprogramma’s hoeft te installeren of onderhouden. 
   
 • Uitbreiding van de integratie-opties
  Met de komst van versie 10 wordt de connectiviteit met andere bedrijfssystemen verbeterd. Dit gebeurt aan de hand van de introductie van nieuwe cloudgebaseerde API’s. 

Gebruik maken van NiceLabel 10?

Overweegt u om gebruik te maken van NiceLabel 10? De productadviseurs van GraphicAll kunnen u verder helpen. Wij kunnen u helpen bepalen welke versie NiceLabel software het beste bij uw bedrijf past om deze vervolgens aan de hand van een demo te laten testen. 

Meer weten?

Neem contact op
 

NiceLabel software versie 10 nu beschikbaar bij GraphicALL systems
Nieuws
Een van de trends waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen is Cloud software. Het is de manier om altijd en overal bij uw…
Nooit meer wachten op geprinte labels of de juiste hoeveelheid etiketten? Handmatig etiketten stapelen en bundelen is verleden…
GraphicALL groeit! In de eerste maanden van 2023 hebben we bij GraphicALL maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen.…
Duurzame partnerschappen en relaties staan aan de basis van een succesvol bedrijf. Om onze klanten te voorzien van de beste…
Klantbehoeftes blijven in ontwikkeling en zorgen voor een veranderende vraag. Het nauwkeurig en efficiënt aanbrengen van…

COMPLEET

één aanspreekpunt voor alle identificatie technologieën

KENNIS

perfecte oplossingen door hardware en software te combineren

FULL COLOR

meest uitgebreide assortiment full color etikettenprinters in Nederland

SERVICE

eigen technische dienst en helpdesk

GraphicALL systems werkt o.a. samen met:
AfiniaLabel-Logo-grey.jpg
arca.png
bartender.jpg
datalogic.jpg
logo-dpr-srl-grey.png
dtm-grey.jpg
epson_logo-grey.jpg
honeywell.jpg
Labelmate-logo-grey.jpg
Markem_Imaje_Logo_grey.jpg
Loftware_Nicelabel_Logo_Stacked.png
movilitas-zw.png
quicklabel.jpg
Royal_Brinkman_Logo_grey.jpg
Toshiba-Leading-Innovation-Logo-gray.png
Unitech_logo-grey.jpg
sato-grey.png
vipcolor_logo-grey.png
Zebra_grey.jpg
Gratis advies 

Heeft u vragen over het identificeren van uw producten ? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Contact

Moment geduld...
Zoek een product