Vragen? 0165 - 349 480 Snel en vakkundig advies
GraphicALL systems: één leverancier, altijd de juiste oplossing

NiceLabel Cloud V10: altijd en overal toegang tot de juiste data

Een van de trends waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen is Cloud software. Het is de manier om altijd en overal bij uw data te kunnen. Ook in de print- en etiketteer industrie kunnen we er niet meer omheen. Onmisbare software in dit tijdperk is daarom NiceLabel Cloud V10.

Werken in de cloud

Software is niet meer weg te denken uit het huidige bedrijfsleven. En met de huidige innovatieve software is het niet meer nodig om de IT omgeving oneindig up te daten: de software is altijd up-to-date. Cloud software brengt verschillende voordelen met zich mee.

  1. Een locatie onafhankelijke werkplek

Cloud software zorgt ervoor dat u altijd en overal kunt werken. Het kan ook wel gezien worden als een online werkplek omdat u kunt werken waar u wilt, als u maar internetverbinding heeft.

  1. De software is altijd up-to-date

Het is niet nodig om de software te updaten want de software blijft altijd up-to-date. U heeft hier dus geen omkijken naar!

  1. Veiligheid en toegankelijkheid staat voorop

Het werken in de Cloud staat garant voor veiligheid en toegankelijkheid. De uptime is erg hoog en dat zorgt voor een maximale toegankelijkheid. Daarnaast is er maximale bescherming van uw gegevens.

 

Wat is NiceLabel Cloud Business?

NiceLabel Cloud Business is betrouwbare cloud software voor de print- en etiketteerindustrie. NiceLabel biedt een uptime van 99,5% met behulp van een veilige Microsoft Azure oplossing.

Deze versie van NiceLabel maakt het mogelijk om etiketten lokaal te ontwerpen met NiceLabel Designer en veilig en centraal op te slaan in uw cloudbased DMS genaamd Control Center. De juiste mensen kunnen altijd bij de juiste data en conform de voorschriften ontwerpen, beheren en printen.

NiceLabel Cloud is ook perfect om gegevens te koppelen met websites, ERP en MES systemen in de cloud.

Meer weten?

NiceLabel Cloud Business

Youtube video

 

Cloud software voor streng gereguleerde sectoren

Voor de streng gereguleerde sectoren biedt NiceLabel een aparte oplossing: NiceLabel Cloud Compliance. Deze versie wordt gebruikt in sectoren als de pharmacie en de chemie en voldoet aan de eisen van onder andere: FDA UDI, EU MDR, FDA 21 CFR Part 11 and EU GMP Annex 11 reguleringen.

Meer weten?

NiceLabel Cloud Compliance

Youtube video

 

Cloud software voor uw bedrijf?

Bent u geïnteresseerd in een cloud oplossing voor uw bedrijf? Wellicht is de NiceLabel Cloud software dan wat voor u. Met een uptime van 95% en altijd en overal toegang tot uw ontwerpen is het de ideale cloud software voor de print- en etiketteerindustrie.

Neem contact op met onze productadviseurs voor meer informatie.

Contact opnemen

NiceLabel Cloud V10: altijd en overal toegang tot de juiste data
Nieuws
We begrijpen dat het een grote investering kan zijn om nieuwe print- en scan apparatuur aan te schaffen. Zeker als u het enkel…
Wilt u optimaal gebruik maken van onze geleverde software zonder dat u onnodige fouten maakt? Kies dan voor één van onze…
Een van de trends waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen is Cloud software. Het is de manier om altijd en overal bij uw…
Nooit meer wachten op geprinte labels of de juiste hoeveelheid etiketten? Handmatig etiketten stapelen en bundelen is verleden…
GraphicALL groeit! In de eerste maanden van 2023 hebben we bij GraphicALL maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen.…

COMPLEET

één aanspreekpunt voor alle identificatie technologieën

KENNIS

perfecte oplossingen door hardware en software te combineren

FULL COLOR

meest uitgebreide assortiment full color etikettenprinters in Nederland

SERVICE

eigen technische dienst en helpdesk

GraphicALL systems werkt o.a. samen met:
AfiniaLabel-Logo-grey.jpg
arca.png
bartender.jpg
datalogic.jpg
logo-dpr-srl-grey.png
dtm-grey.jpg
epson_logo-grey.jpg
honeywell.jpg
Labelmate-logo-grey.jpg
Markem_Imaje_Logo_grey.jpg
Loftware_Nicelabel_Logo_Stacked.png
movilitas-zw.png
quicklabel.jpg
Royal_Brinkman_Logo_grey.jpg
Toshiba-Leading-Innovation-Logo-gray.png
Unitech_logo-grey.jpg
sato-grey.png
vipcolor_logo-grey.png
Zebra_grey.jpg
Gratis advies 

Heeft u vragen over het identificeren van uw producten ? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Contact

Moment geduld...
Zoek een product