Vragen? 0165 - 349 480 Snel en vakkundig advies
GraphicALL systems: één leverancier, altijd de juiste oplossing

Markem Imaje presenteert nieuwe print en etiketteer oplossing

Markem Imaje introduceert een nieuwe print- en etiketteeroplossing om beter te kunnen voldoen aan ieders etiketteringsvereisten. De eTouch-S-Applicator, met een eigen ontwerp en verschillende gepatenteerde technologieën, combineert uitstekende prestaties met de hoogste niveaus van operationele veiligheid.
 

De eTouch-S-Applicator

De eTouch-S-Applicator is een zeer veilige, slimme en eenvoudige applicator voor de Markem Imaje 2200 serie. Deze innovatie zorgt voor een combinatie van uitstekende prestaties met de hoogste niveaus van operationele veiligheid. 

Veiligheid

De eTouch-S-Applicator is ontwikkeld voor operationele veiligheid. Met een eigen design en diverse gepatenteerde technologieën staat deze applicator voor de beste prestaties gecombineerd met de veiligheidsnormen van het hoogste niveau.

Slim

De unieke en slimme SoftTouch-technologie past zich automatisch aan voor variabele posities van verpakkingen zonder hier onnodige kracht voor te gebruiken. Deze bewegingscontrole en permanente positiebewaking zorgen ervoor dat fouten met de etiketten worden voorkomen, bescherming wordt geboden en stilstand wordt verminderd.

Eenvoudig

De eTouch-S-Applicator is zeer eenvoudig te installeren en in gebruik. Daarnaast zorgen het robuuste ontwerp en de langere levensduur van de printkop ervoor dat er minimale onderhoud gepleegd hoeft te worden.
 


Advies over de Markem Imaje eTouch-S-Applicator

Bent u benieuwd wat de Markem Imaje eTouch-S-Applicator voor uw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op met de productexperts van GraphicALL. Wij kunnen u alles vertellen over deze nieuwe eTouch-S-Applicator en wat deze kan betekenen in combinatie met de Markem-Imaje 2200 serie. 
 

Neem contact op
 

Wist u dat GraphicALL een tijdje geleden ook een andere duurzame printoplossing van Markem Imaje aan het assortiment heeft mogen toevoegen? De Markem Imaje 9450.

Markem Imaje presenteert nieuwe print en etiketteer oplossing
Nieuws
We begrijpen dat het een grote investering kan zijn om nieuwe print- en scan apparatuur aan te schaffen. Zeker als u het enkel…
Wilt u optimaal gebruik maken van onze geleverde software zonder dat u onnodige fouten maakt? Kies dan voor één van onze…
Een van de trends waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen is Cloud software. Het is de manier om altijd en overal bij uw…
Nooit meer wachten op geprinte labels of de juiste hoeveelheid etiketten? Handmatig etiketten stapelen en bundelen is verleden…
GraphicALL groeit! In de eerste maanden van 2023 hebben we bij GraphicALL maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen.…

COMPLEET

één aanspreekpunt voor alle identificatie technologieën

KENNIS

perfecte oplossingen door hardware en software te combineren

FULL COLOR

meest uitgebreide assortiment full color etikettenprinters in Nederland

SERVICE

eigen technische dienst en helpdesk

GraphicALL systems werkt o.a. samen met:
AfiniaLabel-Logo-grey.jpg
arca.png
bartender.jpg
datalogic.jpg
logo-dpr-srl-grey.png
dtm-grey.jpg
epson_logo-grey.jpg
honeywell.jpg
Labelmate-logo-grey.jpg
Markem_Imaje_Logo_grey.jpg
Loftware_Nicelabel_Logo_Stacked.png
movilitas-zw.png
quicklabel.jpg
Royal_Brinkman_Logo_grey.jpg
Toshiba-Leading-Innovation-Logo-gray.png
Unitech_logo-grey.jpg
sato-grey.png
vipcolor_logo-grey.png
Zebra_grey.jpg
Gratis advies 

Heeft u vragen over het identificeren van uw producten ? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Contact

Moment geduld...
Zoek een product