Vragen? 0165 - 349 480 Snel en vakkundig advies
GraphicALL systems: één leverancier, altijd de juiste oplossing

GraphicALL wint tijdens de Loftware Channel Partner Awards 

Onze expertise wordt beloond! Wij hebben namelijk tijdens de Loftware Channel Partner Awards de Loftware Nicelabel CLOUD Award in ontvangst mogen nemen. En daar zijn wij enorm trots op! Wij vertellen u graag meer over deze awards en onze expertise.
 

Over de Loftware Channel Partner Awards

De Loftware Channel Partner Awards is een jaarlijks terugkerende uitreiking waarbij prestaties van Loftware Channel Partners worden uitgelicht en deze partners in het zonnetje worden gezet. 

Dit jaar heeft Loftware awards gegeven in 4 verschillende categorieën:

  • The NEXT Award
  • The INNOVATION Award
  • The CLOUD Award
  • The ENTERPRISE Award

Tijdens de Loftware Channel Partner Awards hebben wij ‘the CLOUD Award’ in ontvangst mogen nemen. Deze award wordt uitgereikt aan partners die met Loftware NiceLabel Cloud een substantiële, terugkerende omzet hebben opgebouwd. (Loftware)  
 

GraphicALL: Loftware Channel Partner

GraphicALL systems is een Loftware Channel Partner wat betekent dat wij producten van Loftware aanbieden om uw print ervaring en -prestaties te verbeteren. Met Loftware NiceLabel software digitaliseert u het complete etiketteerproces binnen uw organisatie én worden verborgen kosten omgezet in zichtbare besparingen. 
 

Loftware NiceLabel software

Loftware NiceLabel is een unieke etiketsoftware met een gebruiksvriendelijke interface en biedt een veilig en centraal beheerd etiketmanagement systeem. Een uniek en onmisbaar aspect van NiceLabel software is de mogelijkheid om integraties te maken met andere (ERP) software.

De software is er in veel verschillende soorten zodat er altijd een versie is die bij uw onderneming past. Voorbeelden hiervan zijn onder andere Designer Express, Designer Pro, NiceLabel LMS Enterprise en NiceLabel Cloud Business.
 

NiceLabel 10 nu beschikbaar bij GraphicALL systems

In november 2021 heeft Loftware zijn nieuwste versie NiceLabel software uitgebracht. NiceLabel versie 10 zit vol met nieuwe functies, verbeteringen en nóg meer gebruikersgemak dan voorheen. Deze functionaliteiten maken dat NiceLabel versie 10 het beste labelpakket is van dit moment.

Lees meer over NiceLabel 10
 

GraphicALL wint tijdens de Loftware Channel Partner Awards
Nieuws
Een van de trends waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen is Cloud software. Het is de manier om altijd en overal bij uw…
Nooit meer wachten op geprinte labels of de juiste hoeveelheid etiketten? Handmatig etiketten stapelen en bundelen is verleden…
GraphicALL groeit! In de eerste maanden van 2023 hebben we bij GraphicALL maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen.…
Duurzame partnerschappen en relaties staan aan de basis van een succesvol bedrijf. Om onze klanten te voorzien van de beste…
Klantbehoeftes blijven in ontwikkeling en zorgen voor een veranderende vraag. Het nauwkeurig en efficiënt aanbrengen van…

COMPLEET

één aanspreekpunt voor alle identificatie technologieën

KENNIS

perfecte oplossingen door hardware en software te combineren

FULL COLOR

meest uitgebreide assortiment full color etikettenprinters in Nederland

SERVICE

eigen technische dienst en helpdesk

GraphicALL systems werkt o.a. samen met:
AfiniaLabel-Logo-grey.jpg
arca.png
bartender.jpg
datalogic.jpg
logo-dpr-srl-grey.png
dtm-grey.jpg
epson_logo-grey.jpg
honeywell.jpg
Labelmate-logo-grey.jpg
Markem_Imaje_Logo_grey.jpg
Loftware_Nicelabel_Logo_Stacked.png
movilitas-zw.png
quicklabel.jpg
Royal_Brinkman_Logo_grey.jpg
Toshiba-Leading-Innovation-Logo-gray.png
Unitech_logo-grey.jpg
sato-grey.png
vipcolor_logo-grey.png
Zebra_grey.jpg
Gratis advies 

Heeft u vragen over het identificeren van uw producten ? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Contact

Moment geduld...
Zoek een product