Vragen? 0165 - 349 480 Snel en vakkundig advies
GraphicALL systems: één leverancier, altijd de juiste oplossing

GraphicALL ontvangt wederom een Loftware Award

Nadat wij in juli in de prijzen zijn gevallen bij de Loftware Channel Partner Awards, hebben we vorige maand weer een NiceLabel Cloud software in ontvangst mogen nemen. Deze award hebben we gekregen voor onze prestaties op het gebied van NiceLabel Cloud software.

De Loftware award

In oktober hebben wij wederom een Loftware Award gekregen! Wij hebben deze award ontvangen voor onze prestaties op het gebied van NiceLabel Cloud software. Met deze software helpen wij bedrijven met het ontwerpen en centraal beheren van etiketten waardoor deze NiceLabel Cloud software niet meer weg te denken is in de moderne IT omgeving.

Over NiceLabel Cloud software

NiceLabel software digitaliseert het complete etiketteer proces binnen uw organisatie en verandert verborgen kosten in zichtbare besparingen. De software is beschikbaar in verschillende edities waarmee u over alles beschikt wat u nodig heeft.

De NiceLabel Cloud software is er in drie verschillende soorten: Cloud Essentials, Cloud Business en Cloud Compliance

Cloud Essentials
Een Cloudbased Label Management systeem voor het ontwerpen en centraal beheren van etiketten en etiketteer oplossingen tot maximaal 20 printers.

Met de Loftware NiceLabel Cloud Essentials kunt u etiketten lokaal ontwerpen met NiceLabel Designer en direct veilig en centraal opslaan in uw cloudbased DMS genaamd Control Center. Ook de etiketteer oplossingen kunt u eenvoudig beschikbaar stellen via Web Printing. 

De maximale opslagruimte in uw DMS is 1 Gigabyte.

Cloud Business
Een schaalbaar Cloud Label Management systeem voor het centraal beheren van etiketten, etiketteeroplossingen en integraties met bedrijfssoftware.

Met de Loftware NiceLabel Cloud Business kunt u eveneens etiketten opslaan in uw cloudbased DMS genaamd Control Center. En ook de etiketteer oplossingen kunt u eenvoudig beschikbaar stellen via Web Printing.

Het verschil? De maximale opslagruimte in uw DMS is 5 Gigabyte.

Cloud Compliance
Een valideerbaar Cloudbased Label Management systeem voor bedrijven die willen voldoen aan FDA UDI, EU MDR, FDA 21 CFR Part 11 en EU GMP Annex 11 reguleringen. 

NiceLabel Cloud Compliance wordt geleverd met het validatie-acceleratiepakket die het validatieproces vereenvoudigen. Daarnaast wordt de validatielast verminderd door de software slechts één keer per jaar te updaten. 
 

Wilt u ook uw etiketteer oplossingen centraal beheren?

Wij zijn erg dankbaar voor de ontvangen Loftware award voor onze prestaties met de NiceLabel Cloud software. Kunnen wij u ook helpen met het bieden van een oplossing voor het centraal beheren van uw etiketteer oplossingen en het lokaal ontwerpen van uw etiketten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze productadviseur!

Neem contact op
 

GraphicALL ontvangt wederom een Loftware Award
Nieuws
Een van de trends waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen is Cloud software. Het is de manier om altijd en overal bij uw…
Nooit meer wachten op geprinte labels of de juiste hoeveelheid etiketten? Handmatig etiketten stapelen en bundelen is verleden…
GraphicALL groeit! In de eerste maanden van 2023 hebben we bij GraphicALL maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen.…
Duurzame partnerschappen en relaties staan aan de basis van een succesvol bedrijf. Om onze klanten te voorzien van de beste…
Klantbehoeftes blijven in ontwikkeling en zorgen voor een veranderende vraag. Het nauwkeurig en efficiënt aanbrengen van…

COMPLEET

één aanspreekpunt voor alle identificatie technologieën

KENNIS

perfecte oplossingen door hardware en software te combineren

FULL COLOR

meest uitgebreide assortiment full color etikettenprinters in Nederland

SERVICE

eigen technische dienst en helpdesk

GraphicALL systems werkt o.a. samen met:
AfiniaLabel-Logo-grey.jpg
arca.png
bartender.jpg
datalogic.jpg
logo-dpr-srl-grey.png
dtm-grey.jpg
epson_logo-grey.jpg
honeywell.jpg
Labelmate-logo-grey.jpg
Markem_Imaje_Logo_grey.jpg
Loftware_Nicelabel_Logo_Stacked.png
movilitas-zw.png
quicklabel.jpg
Royal_Brinkman_Logo_grey.jpg
Toshiba-Leading-Innovation-Logo-gray.png
Unitech_logo-grey.jpg
sato-grey.png
vipcolor_logo-grey.png
Zebra_grey.jpg
Gratis advies 

Heeft u vragen over het identificeren van uw producten ? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Contact

Moment geduld...
Zoek een product