Vragen? 0165 - 349 480 Snel en vakkundig advies
GraphicALL systems: één leverancier, altijd de juiste oplossing

GraphicALL begint 2023 goed met twee nieuwe collega’s

GraphicALL groeit! In de eerste maanden van 2023 hebben we bij GraphicALL maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen. Deze nieuwe collega’s komen ons ondersteunen als productadviseur en als medewerker commerciële binnendienst.
 

Nieuwe collega’s vanaf januari en februari

Op 1 januari 2023 is Carmen Groeneveld bij ons in dienst getreden als productadviseur voor onze etiketteer- en codeer producten. Samen met haar collega Julian adviseert zij bedrijven over de beste oplossingen om hun producten en verpakkingen betrouwbaar en voordelig te etiketteren en coderen.

Een maand later, op 1 februari 2023 is Nenad Jurišić in dienst getreden. Hij is onze nieuwe collega op de commerciële binnendienst en adviseert klanten samen met zijn collega Jeffrey. Dit doet hij over etikettenprinters, software, barcodescanners, etiketten en andere producten.
 

Werken bij GraphicALL

Wanneer u bij GraphicALL komt werken, wordt u verwelkomd in een warm en loyaal team van 21 collega’s. Aan het roer staan Saskia en Eric die samen verantwoordelijk zijn voor een stabiel team met collega’s van de backoffice, binnendienst, buitendienst, customer service en het magazijn.

Naast de twee vervulde vacatures hebben we op dit moment ook nog een vacature openstaan voor een financieel administratief medewerker. Hiervoor zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot met een afgeronde MBO/HBO opleiding in de richting van financiën / administratie. 

Daarnaast zoeken we ook nog een vacature voor support engineer helpdesk. Hiervoor zijn wij op zoek naar een analytisch en servicegericht persoon met MBO+ of HBO-werk en denkniveau die ervaring heeft in een technische functie.

Bekijk vacatures


Over GraphicALL

GraphicALL systems is een leverancier met een passende printoplossing voor iedereen. Wij zijn gespecialiseerd in het identificeren, etiketteren en coderen van goederen binnen verschillende bedrijfssectoren. Op dit moment helpen we meer dan 2000 vaste klanten met onze dienstverlening.

Onze productadviseurs staan altijd voor u klaar met passende adviezen en handige informatie over de meest winstgevende en innovatieve producten en software binnen de print branche.

Heeft u advies nodig over één van onze printoplossingen? Dan helpen onze productadviseurs u graag verder!

Neem contact op
 

GraphicALL begint 2023 goed met twee nieuwe collega’s
Nieuws
Een van de trends waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen is Cloud software. Het is de manier om altijd en overal bij uw…
Nooit meer wachten op geprinte labels of de juiste hoeveelheid etiketten? Handmatig etiketten stapelen en bundelen is verleden…
GraphicALL groeit! In de eerste maanden van 2023 hebben we bij GraphicALL maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen.…
Duurzame partnerschappen en relaties staan aan de basis van een succesvol bedrijf. Om onze klanten te voorzien van de beste…
Klantbehoeftes blijven in ontwikkeling en zorgen voor een veranderende vraag. Het nauwkeurig en efficiënt aanbrengen van…

COMPLEET

één aanspreekpunt voor alle identificatie technologieën

KENNIS

perfecte oplossingen door hardware en software te combineren

FULL COLOR

meest uitgebreide assortiment full color etikettenprinters in Nederland

SERVICE

eigen technische dienst en helpdesk

GraphicALL systems werkt o.a. samen met:
AfiniaLabel-Logo-grey.jpg
arca.png
bartender.jpg
datalogic.jpg
logo-dpr-srl-grey.png
dtm-grey.jpg
epson_logo-grey.jpg
honeywell.jpg
Labelmate-logo-grey.jpg
Markem_Imaje_Logo_grey.jpg
Loftware_Nicelabel_Logo_Stacked.png
movilitas-zw.png
quicklabel.jpg
Royal_Brinkman_Logo_grey.jpg
Toshiba-Leading-Innovation-Logo-gray.png
Unitech_logo-grey.jpg
sato-grey.png
vipcolor_logo-grey.png
Zebra_grey.jpg
Gratis advies 

Heeft u vragen over het identificeren van uw producten ? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Contact

Moment geduld...
Zoek een product