Vragen? 0165 - 349 480 Snel en vakkundig advies
GraphicALL systems: één leverancier, altijd de juiste oplossing

Barcodescanning: de mogelijkheden en maatwerk oplossingen

Barcodescanning is een essentieel onderdeel in de logistieke branche. Barcodescanners hebben zich door de jaren heen ontwikkeld tot een onmisbare oplossing voor automatische productidentificatie. Er bestaan vele soorten die elk geschikt is voor een eigen toepassing en omgeving.
 

Wat is barcodescanning?

Barcodescanning is zoals de naam al doet vermoeden het scannen van barcodes. De barcodes, artikelcodes in de vorm van streepjescodes, zijn onmisbaar in het logistieke proces omdat hiermee individuele producten kunnen worden herkend, voorraden kunnen worden bijgehouden en minder menselijke fouten worden gemaakt.

Barcodes zijn eenvoudig te scannen met een barcodescanner om de juiste informatie over een product te kunnen achterhalen en producten te kunnen identificeren.

Voordelen barcodescanning:

 • U beschikt snel en secuur over de juiste informatie
 • Er worden minder menselijke fouten gemaakt
 • Een positief effect op uw voorraadbeheer
   

Barcodescanners bij GraphicALL

Wij bieden vele soorten barcodescanners aan die elk over hun eigen kenmerken beschikken. Elke barcodescanner is op zijn manier onmisbaar en de perfecte oplossing voor automatische productidentificatie. 

Onze meest gekozen barcodescanners:


Maatwerk applicaties voor draagbare- en voertuig barcodeterminals

Wist u dat wij ook maatwerk applicaties kunnen schrijven voor draagbare- en voertuig barcodeterminals? Met onze expertise kunnen wij bedrijven helpen met op maat gemaakte applicaties zodat processen kunnen worden gedigitaliseerd én centraal beheerd kunnen worden. 
 

Wij hebben onder andere deze applicaties op maat geschreven:

 • Scan applicatie in Kalypso
  Voor één van de grootste zaadveredelingsbedrijven ter wereld hebben wij een scan applicatie ontwikkeld in Kalypso voor het begeleiden van hun registratieproces in hun fytotron kamers. 

  Bekijk de case

   
 • Barcodes scannen in Atex omgeving
  Voor één van de grootste recyclingbedrijven in Nederland hebben wij een veilige scanoplossing ontwikkeld voor hun Atex2 productieomgeving. De oplossing bestond uit twee delen:

  - De aanschaf van Ex2 gecertificeerde BCS 3678 draadloze scanners die via Bluetooth zijn verbonden met Ex2 gecertificeerde touchscreens.

  - Het schrijven van een applicatie waarmee samples gescand worden met behulp van de draagbare Zebra TC52 barcodeterminals en informatie wordt overgedragen aan een Laboratorium Informatie Management Systeem. 

  Bekijk de case
   

Een maatwerk oplossing voor uw bedrijf?

Wilt u ook graag processen digitaliseren en centraal beheren? Kies dan voor een maatwerk applicatie van GraphicALL. Wij kunnen op maat gemaakte applicaties schrijven die volledig aansluiten bij de wensen en behoeften van uw bedrijf. 

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze productadviseurs.

Contact opnemen
 

Barcodescanning: de mogelijkheden en maatwerk oplossingen
Nieuws
We begrijpen dat het een grote investering kan zijn om nieuwe print- en scan apparatuur aan te schaffen. Zeker als u het enkel…
Wilt u optimaal gebruik maken van onze geleverde software zonder dat u onnodige fouten maakt? Kies dan voor één van onze…
Een van de trends waar we met zijn allen niet meer omheen kunnen is Cloud software. Het is de manier om altijd en overal bij uw…
Nooit meer wachten op geprinte labels of de juiste hoeveelheid etiketten? Handmatig etiketten stapelen en bundelen is verleden…
GraphicALL groeit! In de eerste maanden van 2023 hebben we bij GraphicALL maar liefst twee nieuwe collega’s mogen verwelkomen.…

COMPLEET

één aanspreekpunt voor alle identificatie technologieën

KENNIS

perfecte oplossingen door hardware en software te combineren

FULL COLOR

meest uitgebreide assortiment full color etikettenprinters in Nederland

SERVICE

eigen technische dienst en helpdesk

GraphicALL systems werkt o.a. samen met:
AfiniaLabel-Logo-grey.jpg
arca.png
bartender.jpg
datalogic.jpg
logo-dpr-srl-grey.png
dtm-grey.jpg
epson_logo-grey.jpg
honeywell.jpg
Labelmate-logo-grey.jpg
Markem_Imaje_Logo_grey.jpg
Loftware_Nicelabel_Logo_Stacked.png
movilitas-zw.png
quicklabel.jpg
Royal_Brinkman_Logo_grey.jpg
Toshiba-Leading-Innovation-Logo-gray.png
Unitech_logo-grey.jpg
sato-grey.png
vipcolor_logo-grey.png
Zebra_grey.jpg
Gratis advies 

Heeft u vragen over het identificeren van uw producten ? Maak dan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten door het contactformulier hiernaast in te vullen.

Contact

Moment geduld...
Zoek een product